info@arthotelrotterdam.com +31 (0) 10 279 41 11
Visa Master deal

 

Welkom bij Art Hotel Rotterdam****

 

Een ideale locatie! Je bent zo in het centrum en je kunt ook genieten van de verschillende faciliteiten in het hotel. 

Biedt een onvergetelijke uitzicht op de haven en de skyline van Rotterdam.
Het biedt luxe kamers op slechts 10 minuten van het stadscentrum. De kamers bieden een fascinerend uitzicht op de rivier, de Maas en de stad Rotterdam. 

In het stijlvolle restaurant Mio Papa wordt iedere ochtend een continentaal ontbijt aangeboden. 's Avonds kunt u zich tegoed doen aan smakelijke Italiaanse gerechten. In de gezellige lounge kunt u ten alle tijden terecht voor een kop koffie, een verfrissend drankje of u ontspant voor de openhaard met de krant en uw favoriete drankje.


Pal naast het hotel treft u metrostation Maashaven. Daarvandaan reist u in 35 minuten naar Den Haag. Het centrum van de stad ligt op 10 minuten van het hotel en het is 15 minuten naar het Luxor Theater en de evenementenhal Rotterdam Ahoy.

 

De belangrijkste info op een rijtje:

  • Ontbijt: Het ontbijt wordt geserveerd in het restaurant. Van maandag t/m vrijdag tussen 6:30 en 11:00 uur, in het weekend tussen 7:00 en 11:00 uur€12,50 p.p. te betalen in het restaurant.
  • Check-in: Vanaf 14:00 uur tot 00:00 uur.
    (Na 00:00 uur zal de reservering als no-show gemarkeerd worden. Bij late aankomst kan de reservering alleen nog ingecheckt worden op basis van beschikbaarheid. Indien de voorheen geboekte kamer niet meer beschikbaar is, zullen extra kosten van toepassing zijn (afhankelijk van de laatste beschikbare type kamer).
  • Check-out: vóór 12:00 uur. 
  • Late check-out: tegen betaling ( € 20,- ) kan via de receptie geregeld worden, u kant dan om 14:00 uur uitchecken
  • Receptie: De receptie is vanuit de kamer te bereiken door 9 te bellen.
  • Gratis Wi-Fi: in de gehele accommodatie.

     

Aanvullende én overige informatie is te informeren via info@arthotelrotterdam.com of 010 279 4111.